Info Eigenaar

Voor expats, multinationals en relocation bedrijven zoekt Partner in Real Estate gestoffeerd en gemeubileerde woningen in Amsterdam, Amstelveen en de directe omgeving.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Remco Postmus voor een intake gesprek. Zijn 20 jaar ervaring in de verhuurbranche garandeert u een taxatie op basis van heldere argumenten. Als u (voor het eerst) uw woning wilt verhuren licht hij vanuit uw persoonlijke situatie de mogelijkheden toe.

Onze werkwijze is helder en transparant. Wij kunnen uw huis te bieden op het web via onder andere:

Via een mailing informeren wij wekelijks collega makelaars over ons huidige aanbod. Uw huis wordt tevens opgenomen in de “housing tours”. Daarnaast bezichtigen we uw woning met klanten van andere gevestigde partijen en met individuele zoekers die ons benaderen. Zodra we een huurvoorstel ontvangen wordt dat met u doorsproken en starten wij namens u de onderhandelingen om tot een succesvol eindresultaat te komen. Als lid van de Vereniging Verhuurmakelaars Amsterdam gebruiken we de huurovereenkomsten die specifiek voor onze cliënten zijn gemaakt. Zie ook www.vva.amsterdam.

Ten tijde van de incheck stellen we een inspectierapport op en wordt een eventuele inventarislijst gecontroleerd. In overleg zorgen wij voor het overzetten van gas, water, elektra.

We werken op een “no cure, no pay” basis. Bel gerust voor meer informatie of een afspraak.

Heeft u nog vragen? We nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!