Over Ons

Wij zeggen eigenlijk altijd dat het juist nìet over ons gaat. Als je vraagt welk huurwoning te kiezen, brengen we je terug naar wat jij belangrijk vindt in een woning of een buurt.

Vertrouwen, enthousiasme en een no nonsens mentaliteit is kenmerkend voor onze manier van werken. We zijn Nederlands en zonder dat we onbeleefd willen zijn, zullen we altijd de positieve en negatieve punten noemen. Niet alle culturen zijn zo open als de Nederlandse en we waarderen des te meer het vertrouwen dat een klant zo vlot na een ontmoeting in ons stelt. In de zoektocht naar de beste woning vinden we het belangrijk dat het hele proces zo prettig mogelijk verloopt. De huizenmarkt in Amsterdam, Amstelveen en Den Haag is erg hectisch en het laatste wat je wilt is dat iemand zich opgejaagd voelt. Tegelijk wil je dat ene leuke huis niet verliezen. Het werken met cultuurverschillen en te zorgen dat expats relatief ontspannen in Nederland starten is wat ons beloond.

Wij werken allemaal al jaren in de verhuurmarkt en hebben daardoor een netwerk in verschillende plaatsen. We weten wat er achter een deur te verwachten valt en wat belangrijk is in een onderhandeling. Om succesvol te zijn is toewijding, flexibiliteit, focus en accuratesse een must.

Heeft u nog vragen? We nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!