Info huurder

Bent u expat, PZ functionaris of relocation consultant en bent u op zoek naar een gemeubileerde of gestoffeerde woning? Graag zijn wij u van dienst bij dit zoekproces.

Op basis van de persoonlijke wensen en omstandigheden van de huurder geven wij onze adviezen over wat van Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Wassenaar of de omgeving waar u zoekt kan worden verwacht. Wij letten hierbij niet alleen op het vinden van de ideale woning. Uw manier van leven is net zo belangrijk. Het gaat niet alleen maar over het droomhuis, de juiste woonomgeving is even belangrijk.

Onze werkwijze is helder. Op basis van uw wensen scannen wij het volledig woningaanbod in de markt en organiseren we een housing tour. Gedurende de route zal u niet alleen geïnformeerd worden over de huizen zelf, de omgeving van de woning is minstens zo belangrijk. Voor gezinnen met kinderen is de school meestal essentieel in locatiekeuze. Hoe staat het met openbaar vervoer, restaurants, winkels, sportscholen. Al uw persoonlijke voorkeuren worden hierin besproken.

Na de juiste woning gevonden te hebben zullen wij, namens u, de onderhandelingen starten met als uitkomst een huurovereenkomst. Ter verificatie vragen wij een scan van uw paspoort en arbeidscontract. Vervolgens wordt het huurcontract opgesteld en door beide partijen getekend. Na ontvangst van de eerste huur, borg en de courtage zullen wij u behulpzaam zijn bij de incheck. Hierbij maken wordt een inspectierapport opgemaakt en zullen wij een eventueel aanwezige inventarislijst controleren. Wanneer gewenst zorgen wij voor het overzetten van de gebruikerslasten. Vanzelfsprekend kunt u ook op onze dienstverlening rekenen bij de uitcheck.

Als we namens u of uw bedrijf zoeken en bemiddeld hebben bij de woning, dan wordt 1 maand huur exclusief 21% BTW gerekend.

Kiest u een woning direct uit onze portfolio, dan betaald u geen courtage.

Heeft u nog vragen? We nemen graag contact op!

Schrijf u nu in

Laat ons u bellen!